• Μεσόγειος Θάλασσα:

    Μια θάλασσα κλειστή

  • Κορινθιακός Κόλπος:

    Μια ...μικρή Μεσόγειος, μέσα στη Μεσόγειο.

  • Η παράκτια ζώνη του Κορινθιακού

    είναι πολύ σημαντική για την ευημερία των κατοίκων και την οικολογική ισορροπία.

  • Ο Κορινθιακός Κόλπος

    αποτελεί ένα κλειστό και πολύ διακριτό σύστημα.

  • ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Ανθρώπινη Ασπίδα για το δημόσιο νερό από δεκάδες οργανώσεις στην 3η Πανελλαδική Συνάντηση για το νερό

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26/11/2016 στη Αθήνα, η 3η Πανελλαδική Συνάντηση για το , που διοργάνωσε το «ΣΕΚΕΣ για Δημόσια ΕΥΔΑΠ» εκ μέρους της Πανελλαδικής Συμμαχίας για το νερό.

Συμμετείχαν 40 φορείς, σωματεία, οργανώσεις, οικολογικές κινήσεις και τοπικές συλλογικότητες απ΄όλη την Ελλάδα. Χαρακτηριστικό του ενδιαφέροντος και της απήχησης της συνάντησης η πλήρης κάλυψη των εργασιών της από την Ολλανδική τηλεόραση και τηλεοπτικό συνεργείο από τη Γερμανία. Οι εργασίες της συνάντησης ξεκίνησαν στις 11 το πρωί και ολοκληρώθηκαν μετά τις 6 το απόγευμα.

Την 3η Πανελλαδική Συνάντηση για το νερό άνοιξε εκ μέρους των διοργανωτών ο Μανώλης Μαστοράκης. Στη συνέχεια χαιρέτισαν η ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, ο Δημήτρης Μπαιρακτάρης, ειδικός σύμβουλος της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας, ως εκπρόσωπος του προέδρου της Γιώργου Πατούλη (Η ομιλία σε pdf) και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων της Γιώργος Σινιώρης.

η συνέχεια εδώ:

http://sekes-eydap.gr/%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%8e%cf%80%ce%b9%ce%bd%ce%b7-%ce%b1%cf%83%cf%80%ce%af%ce%b4%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%cf%8c%cf%83%ce%b9%ce%bf-%ce%bd%ce%b5%cf%81%cf%8c-%ce%b1/

 

 

παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε η 3η Πανελλαδική Συνάντηση για το νερό:

http://sekes-eydap.gr/a%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%af%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-3%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7/

 

παρακολουθείστε και ένα ενδιαφέρον, σχετικό βίντεο στην  παρακάτω σελίδα:

http://www.stagonesdoc.gr/

 

Νέα των Περιβαλλοντικών Συλλόγων του Κορινθιακού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Κοινωνικη δικτυωση