Φουντώνουν οι αντιδράσεις ενάντια στα αιολικά - Ποιά τα κινήματα των πολιτών ανά την Ελλάδα

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πληθαίνουν οι αντιδράσεις κατά της εγκατάστασης αιολικών εργοστασίων ανά την ελληνική επικράτεια. Μόλις 1-2 χρόνια πριν, δεν μιλούσε κανείς γι' αυτό το θέμα! Παρά την έλλειψη ενημέρωσης (ακόμα...), χιλιάδες είναι οι πολίτες που φωνάζουν ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ, κι αυτό είναι κάτι που εύκολα διαπιστώνει κανείς, όσο κι αν προσπαθούν να το κουκουλώσουν τα κανάλια και οι «ενεργειακές» εταιρίες, ή να το καπελώσουν τα πολιτικά κόμματα που δήθεν κόπτονται για το δίκιο όσων αντιστέκονται. 
 
   Αυτό το υπό υλοποίηση έκτρωμα το οποίο σιγά σιγά βλέπουμε να παίρνει σάρκα και οστά στην χώρα μας, με την πίεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την «βοήθεια» των ανήμπορων και άχρηστων Ελλήνων πολιτικών, περιλαμβάνει την εγκατάσταση περίπου 25.000 ανεμογεννητριών σε κάθε σπιθαμή της Ελλάδας με ανυπολόγιστες συνέπειες σε περιβάλλον, οικονομία και ενεργειακή ανεξαρτησία της χώρας. Πώς είναι δυνατόν να επιτρέψουμε κάτι τέτοιο; Αν δεν μιλήσουμε εμείς που θα υποστούμε όλα αυτά, ποιός θα το κάνει; Γιατί να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια;Τους λόγους για τους οποίους υπάρχουν αντιδράσεις, λίγο πολύ τους γνωρίζουμε όλοι και τους έχουμε αναφέρει πολλάκις τόσο εμείς, όσο και αναρίθμητες άλλες σελίδες στο διαδίκτυο... σ' αυτό το άρθρο θα κάνουμε απλά μια αναφορά στα κινήματα των πολιτών που αντιστέκονται σ' αυτό το απαράδεκτο αιολικό αίσχος και στην ισοπέδωση-παραχώρηση της χώρας σε πολυεθνικές εταιρίες και λαμόγια επιχειρηματίες που πουλάν ακόμα και την μάνα τους για να πλουτίσουν.

  Λέμε ΌΧΙ στα αιολικά, ΌΧΙ στην απάτη, ΌΧΙ στο ξεπούλημα της χώρας, ΌΧΙ στην καταστροφή! Η λογική επιβάλλει ένα ουσιαστικό, γενικό και κάθετο «ΌΧΙ», χωρίς όρους και προϋποθέσεις διότι η απάτη και η καταστροφή δεν έχουν σύνορα: ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ!!! ΚΑΜΙΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ, ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ!!!

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Κοινωνικη δικτυωση