Αναζητώντας τους όμορφους ανθρώπους

Κωνσταντίνος Δημ. Γραβιάς
Πτυχιούχος Οικον. Παν/μίου Πειραιά
Λογιστής - φοροτεχνικός
Πρόλογος

Μέσα στην καταχνιά των τελευταίων μηνών, η ομορφιά των ανθρώπων υποφώσκει σαν μια φλόγα κεριού που φωτίζει το διάβα μας σε τούτη τη στενωπό. Γύρω μας υπάρχουν άνθρωποι με μια ιδιαίτερη ομορφιά στην αύρα τους. Διακρίνεις στο βλέμμα τους την εσωτερική ισορροπία, αλλά και την πυγμή του ισχυρού που δε χρειάζεται να αποδείξουν ποιοι είναι.

Είναι εκείνοι που δε σε δικάζουν για τα λάθη σου, αλλά σε βοηθούν να μην τα επαναλάβεις. Έχουν μια ευθύτητα στο λόγο τους και δεν πρόκειται ποτέ να σε κρίνουν για τις λανθασμένες επιλογές σου, αφού ξέρουν πολύ καλά πως η ζωή είναι ένα συνεχές κυνήγι εμπειριών που, όσες περισσότερες συλλέξεις τόσο σοφότερος γίνεσαι.

Είναι εκείνοι που έχουν μάθει να ακούν το συνομιλητή τους, είναι προσηνείς, δοτικοί, όμως πάντα αφήνουν μια μικρή χαραμάδα ώστε να διεισδύσεις στον εσωτερικό τους κόσμο για να συνομιλήσουν οι ψυχές σας.

Είναι εκείνοι που δε σε πατρονάρουν, αλλά σε ενθαρρύνουν σε κάθε νέα προσπάθειά σου. Αυτοί που σε εμψυχώνουν και σε βοηθούν εμπράκτως να προχωράς χωρίς να σε ανταγωνίζονται.

Είναι εκείνοι που χαίρονται ειλικρινά με την πρόοδό σου και που ποτέ δε θα γίνουν τροχοπέδη στην υλοποίηση των στόχων σου. Αυτοί που σε ωθούν να κάνεις πράξεις όσα ονειρεύτηκες και που μαζί τους κάνεις νέα όνειρα ή ταξιδεύεις ακόμη και με τη φαντασία σε μέρη μακρινά.

Είναι εκείνοι που σε παροτρύνουν να μη κρύβεις τις ευαισθησίες σου και να μη πνίγεις τον αυθορμητισμό του μειρακίου που κουβαλάς μέσα σου. Αυτοί που δε φοβούνται να τσαλακωθούν δημοσίως, να αυτοσαρκαστούν, αλλά και να λένε ανερυθρίαστα ό,τι τους πλημμυρίζει.

Είναι εκείνοι που δε διαφημίζουν την παιδεία τους, δεν είναι επιδειξιομανείς, δε φορούν προσωπείο και σε αφήνουν να τους ανακαλύψεις μέσα από τις καθημερινές θέσεις και πράξεις τους. Είναι αυτοί που τελικά σε βοηθούν να απασφαλίσει η ψυχή σου.
Ψάξε τους, αναγνώρισέ τους, είναι δίπλα σου, μην τους προσπερνάς, γίνε συνοδοιπόρος τους.

 

Τις δυσκολίες τις ξεπερνάμε πιο εύκολα με ομαδική προσπάθεια, υπομονή και αγάπη!

Read more at Taxheaven: https://www.taxheaven.gr/news/51501/to-sxolio-ths-deyteras-anazhtwntas-toys-omorfoys-anorwpoys

19/11/2020

ΠΗΓΗ:taxheaven.gr

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Κοινωνικη δικτυωση