Σχετικα

Υποστηρίξτε το έργο της Αλκυών

Στηρίξτε μας, καταθέτοντας την οικονομική σας ενίσχυση στον αρ. λογαριασμού της ΕΤΕ 358/480084-27 (IBAN: GR8701103580000035848008427) υπό την επωνυμία ΄΄ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ, Η ΑΛΚΥΩΝ΄΄.

Ζητήσετε να φαίνεται ο καταθέτης στην κίνηση του λογ/σμού.

Επικοινωνήστε μαζί μας (στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση ή τηλεφωνικά) για την κατάθεσή σας, για να σας στείλουμε την απόδειξη είσπραξης της ΑΛΚΥΩΝ για φορολογική σας χρήση.

Kαταστατικό Ομοσπονδίας

ΙΔΡΥΣΗ-ΕΠΩΝΥΜΙΑ-ΕΔΡΑ-ΣΚΟΠΟΙ

ΑΡΘΡΟ 1

Ιδρύεται ομοσπονδία μη κυβερνητικών και μη κερδοσκοπικών οργανώσεων με την επωνυμία «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ Η ΑΛΚΥΩΝ» με σφραγίδα φέρουσα κυματισμό και παράσταση ΑΛΚΥΟΝΗΣ (πτηνό).

Διαβάστε Περισσότερα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Οικολογικών Οργανώσεων Κορινθιακού Κόλπου " Η Αλκυών "

To Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Οικολογικών Οργανώσεων Κορινθιακού Κόλπου "Η Αλκυών" που εξελέγει στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών της, για τη διετία 2020-2022

Διαβάστε Περισσότερα

Ο μύθος της Αλκυόνης και οι Αλκυονίδες μέρες…

Η Αλκυόνη (Alcedo atthis) [το σημερινό ψαροπούλι] είναι ένα πολύ εντυπωσιακό πουλί, με μπλε ελεκτρίκ φτέρωμα και πορτοκαλοκόκκινα φτερά στο στήθος της. Ένας μεσαιωνικός μύθος της Βόρειας Ευρώπης λέει, ότι το χρώμα της Αλκυόνης ήταν στην αρχή γκρίζο. Όμως, όταν έγινε ο βιβλικός κατακλυσμός, πέταξε κατευθείαν ψηλά στον ουρανό, για να μπορέσει να παρατηρήσει τα νερά. 
Πετώντας όμως τόσο κοντά στον ήλιο το στήθος της τσουρουφλίστηκε και έγινε κόκκινο από τις ακτίνες του και η ράχη της μπλε από το χρώμα του ουρανού.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Κοινωνικη δικτυωση