Τα καλοκαιρινά φεστιβάλ του Κορινθιακού κόλπου

Κι αυτό το καλοκαίρι τα ΄΄πέριξ΄΄ του Κορινθιακού κόλπου προσφέρονται για αποδράσεις διασκέδασης με τα διάφορα φεστιβάλ που διοργανώνονται. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση.

7-10 Ιουλίου

ODYSSIA FESTIVAL 2017: Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ

Η συνάντηση καλλιτεχνών, μουσικόφιλων, festival goers, ντόπιων και ταξιδιωτών σε τέσσερις μουσικές θεματικές ημέρες.

Μετά την πρεμιέρα του διεθνούς φεστιβάλ Οδύσσεια, που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2016, στις ακτές του κόλπου Σχίνου Κορινθίας, οι Έλληνες διοργανωτές ανακοινώνουν τη συνέχεια του. Από 7 έως και 10 Ιουλίου επισκέπτες από διαφορετικές μεριές του κόσμου θα συναντηθούν σε μία ελληνική τοποθεσία, εκεί όπου το Cariocas Beach Bar μετράει ήδη 19 χρόνια παράδοσης στην μουσική διασκέδαση και την ψυχαγωγία.

περισσότερα για το φεστιβάλ εδώ: https://www.facebook.com/odyssiafestival/?ref=page_internal 

 

14-16 Ιουλίου

Μουσικό Φεστιβάλ δάσους Αρβανίτσας

Το Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας διοργανώθηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2012. Ο Ορειβατικός Σύνδεσμος Κυριακίου, προκειμένου να αναδείξει το υπέροχο αυτό τοπίο, διοργάνωσε το συγκεκριμένο μουσικό φεστιβάλ. Αγαπημένοι καλλιτέχνες δίνουν κάθε χρόνο το παρόν και χιλιάδες θεατές απολαμβάνουν όμορφες μουσικές σε μία πανέμορφη δασική περιοχή. Το 5ο κατά σειρά φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 15-17 Ιουλίου. Ο Ορειβατικός Σύνδεσμος σας προσκαλεί και σας υπόσχεται πως θα ζήσετε τρεις αξέχαστες βραδιές.

περισσότερα για το φεστιβάλ εδώ: https://www.facebook.com/%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%A6%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CE%BB-%CE%94%CE%AC%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%91%CF%81%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82-206063692874685/?ref=page_internal

 

 

4-5 Αυγούστου

Fene Fest 2017 (Λίμνη Δόξα, Ορεινή Κορινθία)

Το FENEFEST διοργανώνεται από την Πεζοπορική - Φυσιολατρική Πρωτοβουλία Κατοίκων Φενεού και τον Σύλλογο Γυναικών Φενεού, στη λίμνη Δόξα του Φενεού Κορινθίας, με στόχο όχι μόνο την ανάδειξη της υπέροχης αυτής τοποθεσίας, των προϊόντων και των ανθρώπων της, αλλά και την προώθηση της αυτοοργάνωσης, της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού. 
Οι διοργανωτές καλούν μουσικά συγκροτήματα και djs που κινούνται στην εναλλακτική μουσική σκηνή της χώρας ενώ παράλληλα θα διοργανώνονται δραστηριότητες στη φύση για όλες τις ηλικίες, όπως και θεατρικές παραστάσεις. 
Οι επισκέπτες θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση στις δραστηριότητες και τις συναυλίες, όπως επίσης τη δυνατότητα να κατασκηνώνουν δωρεάν σε ελεύθερο χώρο. 

 
περισσότερα για το φεστιβάλ: https://www.facebook.com/fenefest/?ref=page_internal  
 
 
 
13 Αυγούστου

4ο Μουσικό Φεστιβάλ Ευρωστίνης

To 4ο Μουσικό Φεστιβάλ Ευρωστίνης βρίσκεται στα σκαριά. Φέτος μαζί μας θα είναι οι Παύλος Παυλίδης & The B Movies, οι Human Factor, οι Φ.Α.Κ.Α. και οι δικοί μας Είπα ξείπα.

περισσότερα για το φεστιβάλ εδώ: http://www.eyzhneurostini.eu/index.php/club-news/events/item/47-4o-mousiko-festival-evrostinis 

 

 

24-26 Αυγούστου

Ziria Music Festival 2017 (Ορεινή Κορινθία) 

Ελεύθερο και συμμετοχικό τριήμερo μουσικό φεστιβάλ στη φανταστική Natura τοποθεσία του Χιονοδρομικού κέντρου Ζήρειας, στα 1.550 μέτρα υψόμετρο. Όπως κάθε χρόνο, από το 2009, όλο και μεγαλύτερο, πλουσιότερο και απρόβλεπτο.
Πάνω από είκοσι εξαιρετικά μουσικά σχήματα της ευρύτερης εναλλακτικής σκηνής, κορυφαίοι djs και παραγωγοί και μαζί καποια ξεχωριστά μουσικά και όχι μόνο events εγγυώνται ένα μαγευτικό και αξέχαστο τριήμερο για όλους!

περισσότερα για το φεστιβάλ εδώ: https://www.facebook.com/ziriafestival/?ref=page_internal 


 

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Κοινωνικη δικτυωση